Informationstillfälle för företagare och entreprenörer

Välkommen till Auditoriet i Alandica tisdagen den 14 maj kl. 14.00 – 16.00 för att få information om de resurser som finns till för dig som är företagare eller nyfiken på att starta eget. Lär dig mer om projekten FöretagsvågenVäxla UppInnovation Lab och Business Lab, och hur deras verksamhet kan hjälpa dig att utveckla ditt företag och entreprenörskap. Hör om tidigare deltagares erfarenheter och hur de har kunnat dra nytta av projekten.

Företagsvågen

Är du nyfiken på att starta eget? Eller vill du fördjupa din kunskap och utveckla ditt företag? Då kan du vända dig till Ålands Näringslivs projekt Företagsvågen för stöd och rådgivning inom företagsutveckling. I projektet ingår bland annat Ålands Näringslivs populära företagarskola, samt samarbeten med skolorna och informationstillfällen ute i kommunerna.

Växla upp

Genom Ålands Näringslivs projekt Växla Upp hittar du stöd, rådgivning och hjälp att utveckla ditt åländska företag genom tjänster som affärsutvecklingspaket, mentorprogram och styrelsebank. Du får hjälp att konkretisera dina mål och rådgivning på din utvecklingsresa.

Innovation Lab

Högskolan på Åland driver innovation och utveckling genom projektet Innovation Lab. Här kan du använda dig av högskolans resurser och metoder för att laborera och utveckla innovativa idéer, och få hjälp med komplexa utmaningar. 

Business Lab

Högskolan på Ålands projekt Business Lab är för dig som har ett driv och en vilja att utveckla ditt entreprenörskap och nätverk, oavsett om ditt bolag är nystartat eller väletablerat. Projektet är uppbyggt av moduler med olika fokusområden så att du får skapa ditt individuella upplägg som passar just dig och ditt företags behov. 

Alla projekten är medfinansierade av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden (ERUF) och
Ålands landskapsregering.

EU-medfinansieras-logo